Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Ljusblå dagar....seglar förbi

God kväll :)

Hemma efter en underbar dag på jobbet! Vilka häftiga, härliga och roliga människor jag fått äran att lära känna den här veckan! Och vilka fantastiska roliga och begåvade barn! De säger så mycket festligt och jag blir alldeles varm inombords när jag tänker på att jag är så lyckligt lottad som får syssla med det jag tycker allra mest om, barn!

Vi promenerade till Varbergabadet och det var en lite lagom utflykt. Barnen pustade och undrade när vi var framme. Som tur var har det inte varit så hett idag utan mer njutbart! Badet är jättefint, fräscht och med bra service! Vi hade med oss äggmackor och juice och barnen njöt. Glass också blev det förstås!

Stannade ända till halv tre då vi gick tillbaka för att äta korv med bröd!

Jag slutade fyra och gick hem. Det är verkligen skönt att ta sig en 20 minuters promenad till och från jobbet varje dag. Perfekt att slippa stå på crosstrainern!

Kom hem till en glad man som precis hade börjat grilla kycklingfilé.  Pommes i ugnen. Jag betalade en mastodonträkning och gjorde sedan sallad, dukade utomhus och vi käkade!

Fick sedan ett infall att åka och veckohandla. P-O och jag åkte tillsammans (ovanligt!) och tog med oss barnen.
 P-O tyckte att vi inte träffats så mycket idag *sötis*.

Det gick ovanligt bra att handla, med barn och allt!
Kom hem och packade upp, plockade ur diskmaskin och hängde tvätt. 
Nu har vi precis avnjutit kaffe och daimglass *sämre kan man ha det*


Ha det gott!!!
Helénakramar

Och du, glöm inte att anmäla dig till den lilla Mollyträffen på Smultrongården, läs mer här!

2 kommentarer:

  1. Åh när du beskriver hur en bra dag på en förskola/fritids o så kan vara så saknar jag mitt jobb så mycket. Förskolan i Flyinge är den bästa förskola jag varit på o vi har så kul där. OJ o jag är tjänstledig till april-11 ut, sen ska jag tillbaka så är det bara. Jag klagar inte på att vara personlig assistent åt sonen, inte alls, men det är ett mycket ensamt jobb. Inte den sociala biten alls som man är van vid. Längtar tillbaka till förskolan o det är också skönt att känna så. Kommer ju inte jobba så mycket sen heller, men att jobba typ 40-50% är helt OK då får man det bästa av båda världarna.

    Ser verkligen fram emot att få träffa dig i verkliga livet o att få gå på en Molly-träff (även om jag är en novis).

    SvaraRadera
  2. DEt är ett underbart jobb!!!Det skall bli jättekul att få träffa dig också, och andra Mollygalningar :) Kramar

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails