Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Vackra barnkläder!

Hallå :)

Tittar in en stund. Behöver en liten paus. Drömma mig bort och glömma alla bekymmer för en stund!
Eftermiddagen har inneburit målning, röjning, tårtutdelning till barnen och grannarnas barn. P-O tog med sig Leon till Biltema för att handla spackel till taket.

Fick ett ryck och gjorde piroger. För första gången i mitt liv. De blev superdupergoda. Gjorde en sats med vegetariska och en sats med skinka/ost. Barnen var duktiga och hjälpte mig. Ända till dess att Luca rymde. Ja, han rymde verkligen. Ren slump att Leon fick syn på honom och då var han långt borta. Kan säga att första plåten blev på gränsen till bränd på grund av detta. Inte glad! Men de gick att äta, tur det för annars hade jag kunnat sutta ut plåten genom köksfönstret!

Vi har precis ätit och druckit ett glas Asti Cinzano....Fikat också. meningen är att P-O skall upp och slutföra på taket nu. Någon dag skall jag måla ramen till fönstret.

Barnen har varit stundtals helgalna, eller så är det jag som inte har orken....

Se och njut....kommande från ChillNorway!

Helénakramar









2 kommentarer:

  1. En rymmare det har jag här hemma oxå...åhh det är så jobbigt!! Han har ett mål och då tar han sig dit..skitungen. Vi var osams skulle han till sin pappasjobb..mmm och innan jag hann i fatt var han en bra bit på väg..tur man har grannar som håller koll åt inge kul allts!! Gottigott med piroger..kansek man skulle prova baka!!
    Kanonfina kläder chillinorway har verkligen!!!

    Hoppas ni fick ordning på taket och läckan borta!!!
    KRAMAR till dig

    SvaraRadera
  2. Åhhh så bedårande barnkläder! Ja du är också bedårande!! Måste säga att du har en fantastisk vacker sommar om än den verkar vara slitsam för dig. Usch sommaren är full av krav....

    Tror du vi kommer kunna få tag i dessa ChillNorwaykläder för barn i höst? Jag har haft svårt att hitta försäljningsställen...

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails