Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Det får ju inte vara dåligt väder idag ju!

God morgon :)

Hmmm, idag skulle det vara sol enligt yr och enligt vår lokala tidning. Men just nu är det alldeles regngrått. Visserligen älskar jag solen och vara ute när det är fint väder men regn är också mysigt. Inte just idag bara. Det är nämligen så att P-O måste lyfta bort takpannorna idag och byta brädor och isolering. Det kan han inte göra om det regnar. Imorgon skall det bli dåligt väder (men å andra sidan kanske det är tvärtom då.....). På måndag börjar han jobba igen....det innebär att han är rätt trött på kvällarna och då vill jag inte gärna att han skall upp på taket och vingla...Det vore ju bra om inte skåpluckorna i köket blev förstörda OCKSÅ. Om det nu skall fortsätta regna in menar jag....

Dagens outfit:
100 gr lovelove tank i lite lilac (storlek 0)
Baslinne från Gina Tricot
Kjol från Cream
Träskor från Calou







Li i kläder från me&i


Leon sussar gott i fotändan av vår säng...



Luca leker med bilarna (och gosar med pappa)
Kläder från me&i


Igår kväll var grannarna här. Jättegod mat var det! Smarrig sallad och vegetarisk lasagne. En underbar blåbärspaj med nötter till efterrätt! Vi drack Asti Cinzano som "välkomstdrink" och rosévin till maten.

Barnen lekte och hade roligt. Christer sövde deras barn vid åtta och kom tillbaka senare, smidigt att bo vägg i vägg, bara ha dörrarna öppna så hör man in till varandra. Våra barn somnade strax före elva, mindre roligt...
Ändå vaknar de som en klocka vid sju...Masade mig ur sängen...
De vanliga rutinerna, men ingen träning. Har noll motivation nu och struntar i det. Får ta tag i det när semestern är slut!

Ha en bra dag!
Helénakramar

2 kommentarer:

  1. vilket skitväder som hamnat här och typiskt när man SKA GÖRA NÅT VIKTIGT och det är ju taket...hoppas det bara är grått/mulet så det fixas. Mera blessyrer hos er behövs ju som sagt inte just nu..hoppas det löser sig med allt. Vi har ett badrum kvar att fixa...ska byta på väggarna nya möbler sänka taket,skulle börjat med det stax efter ombyggnationen av det nya men vi skjuter på det...vi ska gifta oss först och tar det tråkiga sen rusten av badis..känns bara så bra!! Är ju lite som du får panik när det är smutsigt grejer byggmaterial överallt MEN som tur har vi en ny freschigt badrum att häcka i...så därav kan jag stå ut!!
    Kul med meandi,längtar att se kollektionen vet du datumet kollektionen släpps??? så nyfiken

    Gillar verkligen din kjol du köpte jättesnygg!!

    Och fortsätt skriva om dina inköp fina kläder lägg ut bilder,skriv precis hur du känner dig..just då och gnäll vi läser och stöttar ett eget val!!

    Lyckta till och håller tummarna för att gudarna inte städar golvet idag så taket fixas.

    Kramar i massor

    SvaraRadera
  2. Tack själv för en väldigt mysig kväll!!
    Kramar

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails