Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Paul the Octopus :)

God morgon :)

Idag är det en annorlunda dag! Idag är första dagen den här sommaren som det gick bra att plocka några mogna vinbär att ha i frukost-tallriken! Nu åt jag gröt och det var väl sådär tillsammans...nästa gång jag handlar  skall jag köpa "min" yoghurt, supersmarrigt med flingor och vinbär, det är sommar det!

Sedan har jag inte tränat! Jag skall nämligen promenera varje dag till och hem från Vivallaskolan. Ca 20 minuter tar det i vardera riktning. Den motionen räcker så jag skall "unna" mig att inte svettas på crosstrainern! Hade jag en cykel så skulle jag cykla (tror jag). Jag är dock lite skrajsen för att bli av med en cykel (igen), blev ju av med en i stort sett alldeles ny cykel som stod låst inne på vår tomt och en äldre som stod låst utanför Mellringeskolan där Lovisa går. Det är ytterst sällan vi använder cyklar vi vuxna, men det är trist när man behöver en, att inte ha menar jag....

Skulle ju kunna ta bilen till jobbet den här veckan, men det känns slött med tanke på att P-O blir rätt låst utan bil. Nej, promenera blir det!

Dagens outfit:
Appeteaser strap top i lite blue (storlek 0)
Jeanskjol från Soaked in Luxury
Träskor från Calou







~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Såg du WM-finalen igår? Jag har inte följt WM alls i år, tycker det är rätt ointressant när Sverige inte är med. Men när P-O berättade om "Paul, the Octopus" så tyckte jag det hela blev jättefestligt. Plötsligt var det roligt att se om han skulle tippa rätt! Igår såg jag nästan hela finalen. Slumrade till några gånger men såg slutet. Och Paul hade rätt, jag dör av skratt!!!!



Ha en underbar dag!!!!
Helénakramar

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails