Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Juli är här (redan!!!!)


God morgon :)

Då var det en ny månad då. Sommaren rusar fram (och jag har inte ens börjat min semester). Juni är min favoritmånad på sommaren, dels är det mysiga arbetsdagar i början av juni. Sedan har man skolavslutningen och sedan Midsommar. Dessutom har man hela sommaren framför sig! Men nu är det som sagt juli *hjälp*

I år har jag lite knepig semester. Jag är ledig nästa vecka (27). Sedan jobbar jag på Vivallaskolan vecka 28. Det gör att man knappast känner att "wow, nu har jag semester*. Därför skulle jag vilja beta av en del nästa vecka. Blöjavvänjning, putsning av grunden (P-O´s jobb), avfrostning av frysen.  Karro kommer på torsdagen och det skall bli jätteskoj!

Vecka 29 vill jag känna att vi har semester och inte massor av tråkigheter som hänger över oss! Då har jag tre veckors semester på raken. Så den 16 juli, då skall jag fira! Då är dessutom alla mina barn samlade igen!

Idag är jag kompledig från mitt vanliga jobb, skall ut till Smultrongården istället! Likaså på lördag och onsdagen därpå. Så om du har planer att åka dit vore det jätteskoj om säger hej :).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jag skall åka till Maxi om en stund och veckohandla. Orkar nog inte det i kväll och dessutom måste jag skynda mig hem för P-O skall hämta sin pappa på stationen och skjutsa honom hem till Fjugesta.

Idag vaknade jag före klockan ringde, lika bra att passa på att gå upp, det är så tröttsamt att gå upp om man somnar om. Jag har tagit det lugnt, bäddat, kollat datorn, gjort en lunchmacka till mig, tränat, duschat och gjort mig i ordning. Tvillingarna vaknar precis nu, så jag har haft egentid, det är icke att förakta!

Blev en flopp igår :(. Jag hade sett fram emot att se film och äta chip tillsammans. Det blev inte riktigt så, P-O skjutsade Ludde till andra sidan stan. Klockan var redan nio då och att vänta yttterligare 45 minuter på att se film var inte aktuellt. Jag började se den själv och somnade *SUCK*. 
Kanske orkar se klart den i kväll istället!
Men radioprogrammet med Per Holknekt, DET var bra!

Dagens outfit:
Livealot blouse i dark powder (storlek o)
Tubtopp från H&M
Kjol från Esprit
Träskor från Calou (Nina i brunt)




Ha en bra dag!
Kramar i massor

5 kommentarer:

  1. Fin som alltid och ha en bra dag på smultris!!

    En undran du vet ingen som skulle vilja köpa en Fonda dress i Chalk stl 1 anv ett par timmar!!!

    Jag har semester helt underbart 8 v blev det fast själv med barnen 5 v kanske inte alltid är semester men men inga tider ta dagen någotsnär är ljuvligt!!

    Kramar Tina

    SvaraRadera
  2. Wow!! Vilken snygg outfit!! Det finaste på länge...Du är ju alltid fin, men det är var toppen! :-) Hoppas du får en riktigt skön semester! Kram Marie

    SvaraRadera
  3. Känner precis likadant som du: älskar juni för då har man liksom allt kvar av sommaren. Får lite lätt panik när juli kommer, trots att jag älskar juli också som månad: två av mina tre barn fyller år då, men får också känslan av att "hjälp, jag kommer inte att hinna samla kraft nog till nästa läsår" Det låter kanske konstigt för en del, kanske allra mest för de som tycker att vi lärare har ett så lååångt sommarlov...Vilket ju är inarbetat mer än väl under året, plus att det ju inte är så mycket längre än alla andras semestrar på 6 veckor...plus att det är mycket dyrare att resa och gå på aktiviteter just under sommarlovstiderna...
    Så, just idag gillar jag inte att det redan är ny månad.
    Det är mulet trist här men det passa mig nog: ska försöka sy ihop en spidermanskjorta till en kollegas son. Den har jag mega-dåligt samvete för, det är inte så lätt att hinna sy när solen skiner, barnen har varit sjuka mitt i alltihop och man är trött på kvällarna...Dock han jag sy ihop en massa näsduksfodral till dagisfröknarna när mellankillen hade sin sista dag på dagis...

    SvaraRadera
  4. Supersnyggt, som vanligt ;-) Och det där var för mig en MYCKET fräsch vardagsklädsel, så vill jag oxå se ut :-) Du ska veta att jag har blivit mycket inspirerad av din blogg och sliter nu som bara den för att komma i form, så jag tränar på morgonen, innan barnen vaknar! Otroligt vad mycket man hinner få gjort sen och dagen har knappt börjat! Så TACK till dig!
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  5. Synd att jag inte hinner till Smultris nå´t. Det skulle vara kul o säga hej i verkligheten men på lördag hade jag tänkt att ta med familjen och åka ångloket till Järle marknad. Melker har aldrig åkt tåg förut.
    Jag har provat "Nina" träskorna i rött för jag tycker de är så snygga och de sitter så bra på foten men men, det får bli till nästa år tror jag. Får vara nöjd med mina rosa "Paula".
    Ha en skön kompdag...Kram Cilla.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails