Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Winnerbäck...

God morgon :)

Jag har hittat en "ny kärlek". Det är Lars Winnerbäck!
 Jag har ju hört honom förut och framförallt människor som höjt honom till skyarna, men jag har liksom inte trillat dit. Igår fick jag ett tips på Facebook och kunde inte låta bli att lyssna och karln är ju riktigt bra!
Kom änglar (duett med Lisa Ekdahl)

Vilken morgon vi haft. Alltså, vissa dagar är man ju lite mer rustad än andra. Men att bli väckt av att Luca kissat i min och P-O´s säng klockan sex på morgonen, det är inte den bästa starten precis. Inte.
Upp och tvätta av honom, på med blöja. Ner med tvätt. På med film. Trött och gnällig Luca som ville ha frukost, ville sedan inte ha just den muggen. Jag hade inte tålamod alls. Inte.

Satte på datorn. Barnbidrag idag och massor av justeringar på olika konton. Flytta pengar hit och dit. Konton som är "skyldiga" varann. Ordning och reda, pengar på fredag. Justerade lite i min budget!

Hjälpte tvillingarna med frukost. Bäddade. Tog rätt på tvätt. Väckte P-O som fick ta Luca! Tränade och gjorde matsäck. Duschade och gick ut med massor av sopor. Plockade ur diskmaskinen och dammsög.
Ganska effektiv morgon!

Om en stund skall P-O åka iväg till Plantagen, sedan skall jag ha bilen, tanka och fara vidare till Camilla. Så mysigt att ses! Så roligt för barnen och så roligt för mig!

Pappa hämtar William och Tilde i eftermiddag och fixar sedan käk till alla barnen. Det betyder att P-O och jag kan äta middag på Creperiet UTAN barn och sedan gå på bio *wieeee*

Dagens outfit:
Tubtopp från H&M
Kjol från Esprit
Träskor från Swedish Hasbeens
Armband från Spanien
Halsband från Frankrike 

 (och apropå Frankrike så måste jag snart börja packa till William och Tilde som far till just detta land om en vecka!)







Ha det gott!
Kramar

3 kommentarer:

  1. Du är supersnygg som vanligt! Jag avundas dig dina skor. Jag köpte ett par i min storlek men jag fick inte ens i foten så trånga var de! Men galet läckra - man kanske kan ha dem som prydnad? Haha! Ha en fin dag! kramar

    SvaraRadera
  2. Hejsan först vill jag bara säga att du har en super bra blogg!
    Och super fina outfits:)
    Det skulle vara kul att få se lite mer av barnens outfits, jag har en kille som är lika gammal som Luca och gillar att köpa sånna fina kläder till honom.

    Kramar

    SvaraRadera
  3. LInda: Tack, de är underbara, men rätt tighta att få i foten i..

    Anonym: Tack för komplimang!!!! Jo, det kan jag allt försöka göra :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails