Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Vilken dag!

Hallå där :)

Ovanligt att jag kikar in så sent, eller hur!
Ju tråkigare jag har desto fler blogguppdateringar ;)

Idag har det varit fullspäckat vill jag lova. Faktiskt lite otippat.
Det började med att jag tittade igenom alla bilder på Odd Mollys hemsida. Hittade lite nya godbitar. Gjorde en kalkyl över kostnader *hjälp*. Fick sortera bort en del och drömma om annat.
Den här kappan t ex. Så underbar. Vad kan den tänkas kosta? Räcker 7 000:-? Troligtvis inte. Ändå, tokmycket pengar. På rea kanske?


Gjorde våfflor som de flesta mumsade rätt bra på. Kände mig lite låg och ur gängorna. Varför? Är det semesterstressen? Vilja göra något, inte riktigt kunna koppla av och njuta av lugnet (som aldrig infinner sig).

Förelog att vi skulle laga persiennen. Vi hjälptes åt och jag kände hur krafterna kom tillbaka. Började baka bullar (jag vet, jag ÄR ju helt galen, jag kan inte ens baka). Då blev det lite rörigt. Jag hade missat en lamell när vi skulle dra tillbaka snöret. Då ville jag bara gråta. En timmes arbete i onödan. Bara börja om samtidigt som jag skulle hålla koll på jäsning, baka ut...Men det blev fixat och bullarna blev gräddade. 

Fick låna grannarnas tvillingar och det blev väldigt bra! Våra lekte så glatt med dem så det var inga problem för oss att greja med vårt!

Bjöd över föräldrarna på nybryggt kaffe och nybakta bullar. De var okej. Inte supergoda, men okej!



Sedan tog de med sig våra tvillingar över. Luca hade somnat och det innebar att jag kunde ägna mig åt att måla färdigt rosenentrén. Nu kan kan jag kan kalla den för lite shabby chic inspirerad ;). Lite halvmålad sådär och så ser man igenom träet lite varstans. Inte perfekt, men okej!

Jag är jätteglad och stolt över mig själv. Ett projekt som jag kan känna att jag ligger bakom, det är inte så illa pinkat för en målarhatande flicka som jag :)
P-O passade på att klippa gräsmattan, tänk vad fin den är då :)



Fixade med middag och hann precis röja av samt plocka fram dammsugaren innan Christina och Carl kom över. Vi satt i hammocken, surrade om allt mellan himmel och jord. Såå trevligt och med världens bästa grannar bredvid som bjöd på rosévin. Kan man ha det bättre?
Tilde grejade med sitt facebook-konto och jag hjälpte henne lite snabbt, ta nya bilder och så!


Mammas tös

Vi tittade igenom min stolta Odd Molly-samling också. Det är verkligen inte bara kläder för mig utan en hobby, en samling. Jag älskar min garderob med kläder och skor!

Nu skall jag fortsätta med tvätt, plock och kanske lite nattning av barn?
Kram och god natt!

4 kommentarer:

  1. på deep fling ska den kappan kosta 6800 någonting. FIN, men lite väl mycket tycker jag.

    SvaraRadera
  2. tänkte höra vart du köpt alla fina molo linnen till barnen, har du möjligtvis hittat dom på ngn rea??
    Ha en toppen dag
    / Monica

    SvaraRadera
  3. Kan inte låta bli att påpeka att det är 13 års åldersgräns på Facebook, men det kanske du inte visste eftersom du låtit henne skaffa ett konto?!? Jag hade för mig att du skrivit att din dotter var yngre än 13...
    Om det nu är så att du visste att det fanns en åldersgräns som din dotter INTE uppfyller, hur tänkte du när du lät henne skaffa kontot ändå?! Anser du att hon är tillräckligt mogen för att bryta reglerna?!
    Bara undrar, inte menat som kritik el. Dyl. Mot dig personligen.
    Försöker se hur andra mammor till unga tonårings döttrar förhåller sig till Facebook.

    SvaraRadera
  4. Monica: Jag har köpt de till fullpris, de är ganska nyanlända...från Lucky little me :)

    Anonym: : Jag tycker att Facebook är en rolig umgängesform precis som msn eller bilddagboken. Hon är 9 så ja, vi bryter mot reglerna!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails