Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Sällskap!

God morgon :)

Idag har jag sällskap på mina bilder, barnen ville vara med och de skulle pussas, hela tiden *sötisar*.
Morgonen har väl varit ungefär som den brukar. Bortsett från att jag rensat avloppet i tvättstugan *uäck*. Det är ALLTID stopp någonstans i det här huset. Just nu är det fortfarande stopp i ena vasken i köket och i badkaret. Jag håller mig för skratt. Dessutom orkar jag inte tjata på P-O för han deppar ihop varje gång det är dags att rensa avlopp. Därför tog jag tag i det där nere själv (för att överhuvudtaget kunna tvätta).

Har hjälpt barnen, tränat. Lyckats tappa kamera i golvet (och började nästan gråta, inte det också!). P-O försöker fixa den nu, den har liksom hoppat isär men jag kunde ändå ladda ner bilderna i datorn så helt paj är den ju inte.

Fick sms från Berith, nu är de på väg till flyget. Mina älskade ungar. Nu kommer jag vara nervös till dess att jag vet att de kommit fram.

Dagens outfit:
Runaway dress i lilac (storlek 0)
Träskor från Swedish Hasbeens
Armband från Humanity
Klocka från JET SET Addiction
Örhängen från Efva Attling






Li har kläder från me&i, Luca likaså!




Leon har t-shirt från PO.P och shorts från me&i.



Kvällen igår innebar att jag badade alla tre, klippte naglar, smorde in. Läste en stund i hammocken *livskvalitet*. Nu har jag bara 100 sidor kvar i boken. Jag älskar när man får veta hur det går i kriminalromaner!!!

Idag tänkte vi åka ut till Smultrongården faktiskt. Som kunder :). Barnen frågar nästan varje gång när jag skall åka om de får följa med. P-O är sugen på en till "ställning" till en Clematis som han köpt och den första köpte vi på just Smultrongården! Jag är sugen på att köpa någon snygg tröja till honom från Odd Mollys herrkollektion,  Post Fire Dew. Han skall få prova idag tänkte jag! Och så skulle vi kunna njuta av Adams fantastiska fika!

Idag ökar Eva på rean förresten, läs mer här!

Ha en bra dag!!!!
Helénakramar

1 kommentar:

  1. helena! kan tipsa dej om en jätte bra kamera som vi köpte på elgiganten, de har den fortfarande, till det otroliga priset av 888 :-- det är en canon ixus 95. finns i knall blått rosa och silver. Kolla på den. Tar jätte fina bilder verkligen. nästintill bättre än vår stora systemkemera
    Kram Monica

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails