Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Lite trött...

God morgon :)

Oj, idag var det tröttsamt att gå upp, slumrade VÄLDIGT skönt, men skall man upp och göra något roligt går det alltid bättre, eller hur!

Kvällen igår ägnades åt matlagning, träning, plockning. De små badade och såg på film. Tilde gick ut en sväng på promenad med barnen, men ingen somnade i vagnen. 

När Tilde kom tillbaka tittade vi på Harry Potter och Fullblodsprinsen. Den var ju bra gjord och så, men jag är faktiskt ingen stor fantast av dessa filmer. Jag varvade med lite tvätt och ompyssling av småbarn. De små sov efter tio någon gång, alldeles för sent!

I morse upptäckte jag att Luca kissat ner sängen, lakanet har klarat sig bra för vi har engångslakan över, men täcket tvättar jag nu. Man kan säga att han slutat med blöja och börjat att kissa i kalsonger istället :(...
Bara härda ut, jag tror att bara han kissar en endaste gång på pottan så passerar han den där gränsen, bara en gång!

Nu måste jag göra mig i ordning och fara ut till Smultris, idag vankas det rea och förhoppningsvis mycket folk! Glöm inte att säga hej :)

Dagens outfit:
Klänning från Container
Träskor från Calou (Nina i brunt)











Lite rara detaljer på klänningen!

Ha en bra dag!!!

PS! Jag lyckades trycka på skräppost på en kommentar i hotmail och nu verkar ALLA hamna där, vet någon HUR jag ändrar den inställningen? Jag loggade in nu i morse och såg att jag hade spridda kommentarer, tack för dem *kram*

3 kommentarer:

  1. God Morgon!!!
    Förstår dig ang Luca... Du tror inte det är lite för tidigt och han inte är "mogen" ännu???
    Vi håller på för fullt med våran lill tjej och ALLT utom bajseriet fungerar tills hon krampade och vi hamnade på sjukhuset så nu är det bara att börja om IGEN!!! Sist var det hon som slutade och nu vill hon ha blöja JÄMT!!!
    Ha nu en fortsatt underbar semester!!!

    Kram Madde

    SvaraRadera
  2. Ville bara komma med ett litet tips som du kanske redan känner till... Om madrassen blivit kisseblöt, på med potatismjöl och låt ligga minst en timme (är det mitt i natten kan man lägga över en handduk och sen bädda ovanpå). Sen kan man bara dammsuga upp potatismjölet. Det har sparat många madrasstvättar i vår familj!

    SvaraRadera
  3. Madde: Jooo, vi börjar fundera på det, men han är ju snart tre :o...Tack för stöd!!!

    Malmis: Åh, vilket bra tips! Tack :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails