Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Världens bästa Ingrid!

God morgon :)

Då var det första semesterdagen! Den skall inledas med ett tandläkarbesök för William.
Jag fick ställa klockan och masa mig ur sängen. Började med att färga håret och medan den var i så plockade jag, gjorde frukost till småttingarna och klädde barnen.

Kvällen igår var ungefär som de brukar vara-kvällarna som aldrig tar slut....barn som aldrig vill somna...Strax före nio skulle Helena iväg och handla, jag skickade med henne Tilde som fick handla lite från vår handlingslapp. Hon fick äran att välja hårfärg till mig (ja, inom brun-röda spannnet, INTE blont) och after shave till P-O. Lite annat också. Gissa om hon var stolt när hon stegade iväg med scanningpåse och matkassan i högsta hugg!

Jag passade på att tvätta vårt överkast och bytte kuddfodral, nu är jag trött på det svart-vita vi haft på sängen (kuddar, pläd). Tog fram de som går i beigea nyanser och rött...Tvättade kuddfodral och gosedjur. Li somnade vid halv tio, Luca vid tio, han vaknade i natt dock och var ledsen, fick smörja rumpan igen! P-O och jag tittade sporadiskt på en film, jag somnade dock ifrån slutet, som vanligt! Suck och åter suck.

Igår när vi fikade satt vi och pratade lite om ditt och datt. Vi kom in på Ingrid, Williams och Tildes extramormor. Hon har funnits i deras liv i snart sex år. Micke och jag var desperata ett tag, vi sörjde att barnen inte hade bra kontakt med sina mor-eller farföräldrar (min pappa bodde utanför Norrtälje då) vi hade ingen som kunde/ville hjälpa oss med barnen. Vi kände att de var värda någon som ville tycka dem som sina egna barnbarn. Vi valde att annonsera i lokala tidningen. Vi hade nog tänkt oss en gammal tant som inte hade egna barnbarn men gärna ville ha. För oss var det aldrig fråga om en barnvakt utan någon som ville ta till sig barnen. Ingrid nappade trots fyra egna barn och massor av egna barnbarn. Hon har varit helt underbar med barnen och jag är så glad att vi tog steget! William älskar att vara där medan Tilde numer hellre är med sina kompisar. Plötsligt igår blev Tilde sugen på att åka dit ändå. Hon ringde Ingrid  och det blev bestämt att hon hämtar barnen idag vid två. Min pappa hämtar dem imorgon vid fyra. Han skall nämligen vara barnvakt år alla barnen så att P-O och jag kan gå på bio. Vi skall se Knight and day *spännande*.

Funderar lite på vad vi skall hitta på idag...

Dagens outfit:
Tubtopp från H&M
Kjol från Soaked in Luxury
Halsband från Frankrike
Träskor från Calou





Ha en underbar dag!!!
Helénakramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails