Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

"There are no regrets in life only lessons"

Hej där :)

Tittar in en liten snabbis bara! Har familjen borta hos Liljebys och skall snart ansluta!
Dagen idag har varit...lugn. Det var tokvarmt och de kunder vi hade pustade i skuggan. Det har fikats och det har handlats träskor! Folk har nog känt sig för svettiga för att prova kläder. Vi har mest flåsat, Helena och jag. Jag har lärt mig lite finesser i kassan, bra! Perfekt att få öva när det är lagom med kunder!

Idag har jag handlat! Denna klänning som faktiskt inte är från Odd Molly. Utan från Container. Jag har tänkt på den sedan jag bar den på Modevisningen. Jag har ju blivit lite halvbesatt av tubtoppar och denna gillar jag skarpt med sin "tubtopps-skärning". Den är jättegullig i nederkant med broderier, spetsbård och meshlikande bård. Ångrar inte en sekund att jag investerade i den! Sedan var jag bara tvungen att köpa halsbandet! Jag är absolut ingen smycke-tjej, men när jag hittar något jag tycker om, då slår jag till! Det här är inhandlat från Frankrike och jag har ingen aning om vilket märke det är. Men texten är oslagbar:

"There are no regrets in life only lessons".

 Jag kunde inte sagt det bättre själv! Jag ångrar mig nästan aldrig, det som är gjort är gjort!

När jag slutade vid tre åkte jag först förbi Coop Forum, skulle slänga i lite bensin i Liljebys bil också, då fungerade in automaterna, suck! In och handla lite köttfärs, korv och maskindiskmedel. Lördagsgodis också förstås! Vidare till nästa mack. Försökte ringa P-O men fick inte tag i honom, ingen hemma...Rätt skönt att få packa in varor, hänga upp kläder, fixa med kvitton. Nu pustar jag med ett glas vitt! Nu är jag ledig till onsdag, det behöver jag!
 Skall gå över till grannarna så fort disken och tvätten är klar!
Ha en trevlig kväll!

Kvällens outfit:
Klänning från Container
(Nya perfekta bh:n från H&M)
Träskor från Calou (Nina)



Kramar i massor!!!!

7 kommentarer:

  1. oh så fint! Vad kostade halsbandet! Verkligen underbart med den texten!

    Skulle vara så roligt om man bodde i närheten av Smultrongården..men tji, nu bor man utanför storstan istället..

    Ha en riktigt skön kväll!

    SvaraRadera
  2. oh sa fin du var i den! Gillar halsbandet massor! :) kram

    SvaraRadera
  3. Söt klänning! och underbart halsband - jag måste få reda på vilket det är. Säljer ni det på smultrongården? Jag köper sällan smycken men det där vill jag verkligen ha. Kan du ta reda på vilket märke det är *blinkar snällt. Kram!

    SvaraRadera
  4. Tack för komplimanger!!!Det finns ett kvar på Smultrongården, kostar 379 :-. Maila Eva om ni är intresserade så skickar hon säkert! Först till kvarn! Kramis

    SvaraRadera
  5. Kanonfin klänning, container har ju massor av fint, på vårat smultronställe utanför Arboga Wallby gård säljer oxå dessa finingar både kläder och smycken!!!
    Halbandet *ME LIKE*
    Kramar

    SvaraRadera
  6. DET ska bli mitt nya motto!! Verkligen tänkvärda ord!
    Klänningen är helt fantastiskt ljuvlig, wow vad fin den är och den klär dig jättefint denna lugna färgskala.
    Måste säga att jag tycker du verkar vara en så gullig tjej och jag blir bara mer och mer nyfiken på dig ju mer jag läser din blogg. Tycker du är så härligt ärlig och du strävar på och trots att du har en del ganska jobbiga saker i ditt liv som du kämpar med så reser du dig och jobbar vidare. Du är stark och oövervinnerlig glöm aldrig det, och vacker!! Låt ingen annan övertyga dig om något annat! Du måste följa med på nästa Mollyträff!! Lova det!!
    Kram Ina

    SvaraRadera
  7. Tina: Tack, någon gång kanske det blir tillfälle att besöka ditt smultronställe :)

    In: Men åh vad du är rar *generad*. Vore skoj att följa med nästa gång, hoppas det går att ordna!!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails