Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Inget särskilt....

God morgon :)

Kvällen igår slutade jätteskruttigt så det vill jag inte ens tänka på! Lämnar det åt sidan och tar nya tag!

 Emma sov över här och tjejerna äter frukost nu!

Luca väckte mig vid halvåtta. Kan säga att jag hade drömt JÄTTEkonstiga drömmar! Bland annat att jag inledde ett förhållande med en homosexuell man (troligt att han skulle vara intresserad av mig :D). 

Gick upp och ville verkligen inte träna. Fram och tillbaka, hur skulle jag göra? Satt en stund vid datorn, hjälpte Li att klä sig och bäddade derass säng. Gjorde frukost till småttingarna.
Körde min "jag-vill-egentligen-inte-träna"-variant. Delar upp träningen med massor av pauser. Kör 3-4 minuter och sedan gör jag något som har med hemmet att göra, t ex tar tvätten, kokar kaffe, packar badväskan, tar fram kläder, plockar. Efter många om och men har jag tränat även om passet är utdraget...när tålamodet och lusten tryter brukar jag göra på det sättet!

Idag skall vi åka upp Till Ånnabodasjön. Vädret är sådär. Det är sol, moln, dis om vartannat. Men vi åker ändå! Barnen tycker säkert att det är roligt att bada! Vi äter tidig lunch och tar bara med oss fika

P-O är ute och fixar med grunden nu, också ett segt projekt. Det tar inte så lång tid att "bygga upp den", men det skall ju torka hela tiden så det blir många vilopauser. Smart att fixa ett lager till nu innan vi skall åka!

Idag kommer William hem, jag har sms:at och jag har ringt utan svar, nummerfel säger mobilen, suck! Pratade med Micke igår, men det är väl som han säger "de skulle ju ha ringt om det hade hänt något". Jooo, men man vill ju gärna höra NÅGOT från dem. 

Skall skjutsa Tilde till Micke i eftermiddag...hon har verkligen varit inne i sin kompis-sfär, roligt för henne, men hon lägger på sig en viss attityd och det gör mig fruktansvärt irriterad så vi har rykt ihop ett antal gånger den här veckan. Nu får pappa ta vid en vecka!

I morse ville Luca sitta på pottan, dock gjorde han inget. Nyss kom han och ville ha nya kalsonger, han hade kissat på sig ute på trappen, jag hämtade våtservetter varvid pojken gastar "nej, pappa har vattnat mig". P-O hade alltså sköljt rent honom med vattenkannan :).

Känns lite tråkigt och misslyckat med hans blöjavvänjning, hade verkligen önskat att han hade blivit torr den här veckan, men men. Det är säkert som ni skriver, att han inte är mogen än, tyvärr. Sommaren är annars utmärkt att använda till blöjavvänjning....

Dagens outfit:
Tubtopp från Gina Tricot
Kjol från Esprit
Träskor från Calou







Ha en bra dag!!!
Helénakramar

1 kommentar:

  1. Ang det här med pottträning. Jag tränade min kille förra sommaren, han skulle fylla 3 på hösten och tyckte det var skönt att iallafall försöka på sommaren. Han var inte alls mogen, bajsa på sig lite varstans, kissade på sig i ett SKITjobbigt i rätta bemärkelsen. Jag var nära att ge upp, helt plötsligt kom han på det bara, tog 2 veckor för han att bli torr, och då vägra han blöjan på natten oxå sen dess har det inte hänt många olyckor. Så ge inte upp är mitt råd.
    kram
    gillar din blogg, du ger så fina outfits och du har en jättefin kropp.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails