Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Jag älskar hösten!


Mitt i sommarvärmen sitter man här och suktar efter höst-och vinterkläder, helt sjukt!
Jag lägger ner mycket mer pengar på höstkläder än på vårkläder. Främst av den anledningen att jag använder dessa från september till april, typ. Sommarklänningar/linnen använder jag några månader bara...

Jag skulle väldigt gärna ha den här kombinationen nedan: 
Fastän jag tycker om sommarvärme och känslan av att bara kliva ut genom dörren så älskar jag hösten. Mysiga koftor, jeans, stickade strumpor (med håååål i hela tiden). 
Gärna en mugg kaffe och öppen brasa. Det sistnämnda är jag icke ägare till, men kaffe, det går ju alltid att ordna!



Har varit till tandis med William, det gick på ett kick. Svängde förbi optikern för att inhandla linsvätska, men det var semesterstängt. Nåja, klarar mig ett par dagar till....sedan får jag bege mig ut på jakt!

Vi åket till min mormor och morfar på hemvägen. Tilde började gråta när hon såg mormor. Min mormor har alltid varit toktjock men nu är hon rent utav mager, sorgligt att se :(. Det var inte vidare upplyftande att vara där, men jag älskar mina morföräldrar och jag får liksom "ta det", att de inte är på samma sätt som när jag var liten.

Åkte hemåt och värmde matlådor. Det var en salig blandning av köttfärssås, spaghetti, korv och pyttipanna. Det blev en perfekt kombination. Alla åt av något och allt gick åt *nöjd*. Jag har jättesvårt för att slänga mat (lider kopiöst när vi slänger massor på jobbet). Jag har det inbyggt i mig, att det är så fel att vi lever i överflöd och slänger mat när man i andra delar av världen svälter. Jag har inga problem med att göra mig av med prylar (slänga, skänka, sälja) men MAT, mat måste man ju ha för att överleva! I vilket fall som helst så gör jag alltid små matlådor, även om det är pyttelite kvar så kan det bli perfekt till Luca, eller till någon varm macka, eller som tillbehör...

Just nu har Tilde tagit med sig de små till lekparken, jag kopplar av med kaffe och resterna av vinbärspajen (jo jag tackar, det är ju inte konstigt att varenda plagg stramar i midjan, men vad 17. Det är sommar, det är semester och det är njutning!)

Ha det gott!!!
Kramis


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails