Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Tack för omtanken!!!

"Det handlar inte om att hitta den man vill gå till sängs med, utan att hitta den man vill vakna upp tillsammans med.
Det handlar heller inte om vem man vill leva livet tillsammans med, utan att hitta den man inte kan leva utan.
 För i världen, är du bara någon, men för någon ......är...du...hela världen...♥"




Tack till Er som skrivit kommentarer, tack för omtanken!!!
Jag mår bättre nu. Det är tufft, men det är hanterbart. P-O blev stark när jag klappade ihop. Jag skrek åt honom att jag inte ville höra om alla "steg i arbetet". Jag orkade inte. Jag måste få skriva av mig, jag måste få ventilera, andas ut. När jag hade bloggat så ställde jag mig i köket. Gjorde en äppelpaj och bjöd över grannarna. Skönt att få sällskap!

Tack P-O för att du stöttade mig idag!!!

P-O satt vid datorn och gjorde inköpslista. Jag fick ett infall, kom på att vi skulle hiva in ungarna i bilen, åka ut till Bauhaus för att tjäna lite tid. Imorgon fyller P-O 48 år. Han får vackert spendera dagen med att jobba på huset. Tanken är dock att han skall höra med Ludde och Lovisa om de vill komma över på tårta. På kvällen skall Sjöbergs bjuda oss på vegetarisk lasagne hemma hos oss *lyxigt*. Dagen kommer alltså att vara ganska intensiv och nu behöver vi inte åka ut och handla massor av material i alla fall.

P-O lastade in råspont i bilen medan jag sprang in i själva varuhuset. Skulle ha tag i en bra häftpistol med tillhörande klammer, en kniv för att skära isolering, en viss sorts spik, kallasfalt och åldersbeständig plast. På 25 minuter hade vi fått tag i allt på listan *bra jobbat*.
Sedan fick vi såga råspont på råspont för att få in i bilen. Inget barn somnade :(

Hem och lasta in småsakerna, P-O insåg att även förrådet läcker och han var tvungen att anordna så att gipsplattorna till badrummet inte skulle bli förstört. Det är inget vanligt regn som kommit från himlen idag. ÖSREGN verkligen. Sedan gick han upp på vinden för att inspektera. Jag plockade ur diskmaskinen och satte på en tvätt, hjälpte barnen och plockade lite.


Idag har vi sett på film, dels Dear John (såå bra och fy vad jag grät!) 



och sedan The bounty hunter.




Nu skall vi se Kommisarie Späck!

Ha en trevlig kväll!!!
Kramar

5 kommentarer:

  1. Skönt att du mår lite bättre. God natt, nu väntar kudden... Kram Cilla.

    SvaraRadera
  2. Skönt att det känns bättre!

    Vet du vad Smultronbyn har kvar i butiken som inte är pre-fall?

    /Malin

    SvaraRadera
  3. Cilla: Tack :)

    Malin: En del linnen, jeansjackor, livealot blusar, prairie dress i almost black, kettle coat...men det bästa är nog att ringa(019 222 555) för jag kan inte storlekarna i huvudet och jag var där onssdag lunch så mycket kan ha hänt...Lycka till!

    SvaraRadera
  4. Det är så jobbigt när det kommer såna där dagar när ALLT känns och är skit. För att överleva måste man försöka ta det portionsvis och jag vet, det är lättare sagt än gjort....JAg kan bli stressad som 17 men om jag sätter mig ner och skriver ner allt som mal i huvudet, gör listor. Sen benar jag ut vad jag måste göra direkt och vad som kan vänta. Priolistor helt enkelt.
    Det blir mer överskådligt och så kan huvudet få vila lite när det inte behöver ha allt samlat inne där som en surrande bikupa.

    Försök att slappna av i helgen- fem minuter här och där åtminstone.
    kram

    SvaraRadera
  5. Kramar till dig och hoppas livet återvänder snart...tros ödedigert besked..hua det värsta som kan hända hatar oxå ombyggnation skit överallt vi tar det lilla lugna vi här hemma byggde ett nytt badrum ska skryta har en såå händig man fixade det relativt snabbt så skönt. Vad säger man är man efter regn kommer solsken efter mörkret kommer ljuset kan inte bli värre..vi har haft det tungt varit längst ner vi ser bara ljuset nu det vänder..trodde vi då våran lilla fick reaktion på jordnötter suck men men bara ta tag idet och jaa börja om!! Lycka till och du vet man växer sig ännu starkare tillsamman med en stor motgång!! Det löser sig ska du se..snart fixat!!

    KRAMAR I MASSOR TILL DIG/FAMILJEN

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails