Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Nyklippt!

Hallå där :)

Li, Luca och jag har varit på en mini-utflykt! Lovisa klippte Leons hår och jag tänkte att jag skulle passa på att åka till Maxi, komplettera med lite småsaker, handla lördagsgodis och persiennlina. Tänkte ta med mig Li, men så ville Luca också bli med. 

De var såå duktiga! Först åkte vi till min favoritaffär, Biltema (NOT!). Det är i alla fall grymt fräscht där sedan de byggde nytt hus, ljust och luftigt! Köpte linan och även ett strandparasoll med delfiner på. Saken är den att P-O tycker att vi skall ha ett parasoll när vi gör heldagsutflykter till stranden (som om någon skulle sitta still en minut där under). Nu tänkte jag ligga i framkant och ha ett parasoll i bilen så att vi inte behöver jaga ett nästa gång vi skall iväg! Sedan köpte jag en likadan fleecefilt med plastad baksida som jag köpte för ett tag sedan. Nu har vi två likadana och så kunde jag slänga en till gammal! Köpte en cool strandväska också i svart och vitt! Bra att ha!

Vidare till Maxi. Träffade på Jossan med familj *trevligt*, In och handla, soda stream-essenser bland annat och så godis förstås! Åkte hem och packade upp. Leon var jättefin i håret, nästan lite generad! Nu måste jag ta tag i hans skorv igen, inte roligt :(.

Pojkarna är klädda i Nova Star all over (förutom slipsarna från PO.P) och Li i me&i
Redo för restaurant!

*kramar*



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails