Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Vem var mördaren?

God morgon :)

Det är bara Luca och jag uppe. Han somnade tidigt igår kväll, strax före sju nämligen. Han hade inte sovit på dagen och då får man åtminstone honom i säng i kristlig tid! Tvillingarna hängde i till tio ungefär. Varken P-O eller jag är speciellt pedagogiska vid den tidpunkten. Det måste vara värmen och ljuset som gör det så svårt för dem att sova. Tröttsamt är det i alla fall. Vi får börja göra som förra sommaren, åka på sovturné! Det vill säga, hiva in ungarna i bilen och åka till dess att de somnar. Så kanske man kan få en timme tillsammans innan man stupar.

Tittade på Allsång på Skansen med Li, hon uppskattar verkligen att titta på artisterna! Leon hjälpte P-O i trädgården med något. Vi började se på Morden i Midsomer men när barnen äntligen somnat gjorde jag detsamma :(. Vem var mördaren egentligen?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Morgonen har gått åt till bland annat mail. Det har droppat in lite anmälningar till Mollyträffen på Smultrongården, läs mer här! Det vore sååå roligt om just Du ville följa med!~

Luca och jag har ätit frukost och jag har duschat och fräschat till mig! Har satt på ett mycket coolt plåster med Batman på ena fossingen. Har lyckats få skavsår av mina vita Calou, bandet upptill har kasat fram och tillbaka då jag inte spände åt dem ordentligt i förrgår *suck*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag säger som en annan bloggare "det är för varmt för att bära vackra mollysar". Jag har ju fått dille på tubtoppar så jag fortsätter i den andan!

Dagens outfit:
Tubtopp från H&M
Kjol från Esprit
Träskor från Calou (Gaby i beige)




Idag blir det Varbergabadet med barnen på fritids, trevligt med omväxling!
Idag är det tre arbetsdagar kvar till semester *nice*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Luca inviger ett av sina nya linnen idag!
Jag trodde det var svart/röd randigt på ryggen, men det är minst lika snyggt med marinblått! Inte så snyggt till hans svarta shorts dock....men vad gör det! 






Ha det gott!!!
Helénakramar

1 kommentar:

  1. Tubtoppar är grejen! Jag fullkomligt bor i sådana jag med på sommaren. Mollysarna får som sagt invänta svalare temperaturer. Kram på dig!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails